O nas

Imamo lastno proizvodnjo igral, ki temelji na naravnih materialih. Uporabljamo les bukve, bora in nekaterih drugih drevesnih vrst. Les je obnovljivi naravni vir, zato so naša igrala prijazna do okolja. Pri izdelavi ne uporabljamo kemikalij, ki bi škodovala ljudem, živalim ali okolju

Iz hlodov izdelamo letve različnih velikosti, ki so osnova za izdelavo igral. Letve so predhodno sušene, da igrala kasneje ne pokajo ali se zvijajo.

 

Letve obrežemo in oblikujemo v posamezne sestavne elemente. Veliko pozornost posvetimo kakovostni izdelavi. Vsako letev obdelamo ročno, pri tem pa pazimo, da je površina dobro zbrušena, gladka, brez napak in lepo zaobljena. Tako zagotovimo, da je oprijem pri uporabi prijeten in igrala nimajo ostrih robov, ki bi lahko bila otrokom nevarna. 

Pri izdelavi igral si pomagamo z različnimi stroji, orodji in pripomočki. Uporabljamo žage, stružnice, brusilnike in drugo orodje, ki je sestavni del vsake mizarske delavnice. 

Pred pakiranjem v embalažo vsa igrala temeljito pregledamo. Pozorni smo na vse nepravilnosti, ki se pojavijo pri izdelavi. S tem zagotovimo, da do kupcev pridejo odlično izdelana in visoko kakovostna igrala brez napak, ki bodo dolgo služila svojemu namenu. 

Majhnost proizvodnje nam omogoča, da vzdržujemo visoko raven kakovosti in kupcem dobavimo izdelke, kot jih želijo: brezhibne, všečne in uporabne. 

 

Podatki o podjetju:

Ime podjetja: Calipso PRO d.o.o

Ljubljanska cesta 24D, 4000 Kranj

Davčna številka:  12889407

Zavezanec za DDV: NE

Matična številka: 6476473000

Osnovni kapital: 7.500,00 EUR

Subjekt je bil vpisan v sodni register: 25.10.2013

Srg vpis subjekta: 

TRR odprt pri ABANKA d.d.   SI56 0510 0801 3751 682

Elektronski naslov: info@sportbaby.si

Telefon: +38640419367

1,5 KVADRATNIH METROV ZA OTROŠKO VESELJE

Največji športni kotiček zavzema zgolj 1,5 kvadratnih metrov. Tudi v majhnih stanovanjih se najde prostor za športni kotiček.

Brezplačna dostava*

×

Brezplačna dostava*

Brezplačna dostava po Sloveniji.

*Pri narocilu za vec kot 300eur.

VSI ŠPORTNI KOTIČKI SO NAREJENI IZ NARAVNEGA LESA.

×

VSI ŠPORTNI KOTIČKI SO NAREJENI IZ NARAVNEGA LESA.

Nadzor nad kakovostjo in varna proizvodnja iz naravnega lesa zagotavljata zdrav razvoj otrok, brez kakršnega koli tveganja.

KATERIKOLI ŠPORTNI KOTIČEK SE LAHKO HITRO RAZSTAVI IN PRESTAVI

×

KATERIKOLI ŠPORTNI KOTIČEK SE LAHKO HITRO RAZSTAVI IN PRESTAVI

Športni kotiček boste lahko hitro razstavili, če boste morali hitro izprazniti prostore.

×

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

×
×
×